Particulier? Wij helpen u graag!

DG Restyle Service

Bent u particulier en wilt u graag professioneel een deukje of andere kleine schade aan uw auto laten beoordelen of laten herstellen? Bij DG Restyle Service bent u van harte welkom in onze werkplaats. De koffie wordt vers gezet.

DG Restyle Service is in 2007 opgericht door Dennis Gezel. Dennis werkt al jarenlang met veel passie als autospuiter. Daarnaast heeft hij een andere passie: een auto perfect uitdeuken. Hij hanteert daarbij de methode ‘uitdeuken zonder spuiten’. Dennis Gezel van DG Restyle Service is daarin gediplomeerd en heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd. Dennis Gezel vertelt er over: “Ik kan me met recht een echte ‘restyle-specialist’ noemen. Vanwege de kostenbesparing wint de werkwijze uitdeuken zonder spuiten sterk aan populariteit.” De medewerkers van DG Restyle Service leveren vakwerk. “Wij ontvangen veel opdrachten van grote autoschadeherstelbedrijven.”

Het bedrijf DG Restyle Service kent een blijvend sterke groei, aldus Gezel. “Ik streef namelijk altijd naar 100 procent kwaliteit van het werk en volledige klanttevredenheid. Inmiddels zijn er steeds meer opdrachtgevers die onze werkwijze al ervaren hebben.”

Voordelen:

  • Snel inzetbaar
  • Goedkoop schadeherstel
  • Koffie staat klaar

Parkeerschade

Eén van de grootste ergernissen die er is? Je komt terug bij je geparkeerde auto en er zit schade aan. Wat dan handig is om te weten? Parkeerdeuken zijn door DG Restyle Service meestal vrij eenvoudig te verwijderen. Onze methode ‘uitdeuken zonder spuiten’ zorgt er voor dat de kosten laag zijn. Bijna alle lichte parkeerdeuken zijn door ons te herstellen. We komen graag bij je kijken om de schade te inventariseren. Al heel snel zien we of we iets aan de schade kunnen doen. Neem gerust contact met ons op.

Uitdeuken zonder spuiten

Ook bij een hagelbui kan er veel schade aan auto's ontstaan. Die schade is eveneens voor 100 procent te herstellen. Wij doen dat door onze methode uitdeuken zonder spuiten. Heeft uw auto of auto's hagel- of eikelschade? Neem dan gerust contact op om uw schade door te nemen en of een duidelijke reparatie uitleg te krijgen. Nadere informatie daarover is te verkrijgen via onze site PDR Team Holland.

Wanneer uitdeuken zonder spuiten?

  • Deukjes mogen niet groter zijn dan een tennisbal;
  • Deukjes mogen geen lakschade hebben;
  • Deukjes mogen niet te scherp zijn;
  • Deukjes moeten bereikbaar zijn;
  • Deukjes moeten twee vingers van de rand zitten;
  • Er moet voldoende ‘rek’ in de plaat aanwezig zijn.

Voor

Na

Vanaf
€ 35,-

Voor

Na

Vanaf
€ 40,-

Voor

Na

Vanaf
€ 75,-

Werkwijze

Contact

In de eerste fase bespreken we de schade. Wij kijken naar de mogelijkheid van reparatie.

Offerte

Op basis hiervan sturen we u een offerte op maat.

reparatie

We repareren vakkundig de schade.

betaling

Na oplevering kunt u zorgeloos en veilig betalen.

Offerte aanvraag